Menu Login
Fantasy Alarm Bowl Game Challenge 2019/20

Fantasy Alarm Bowl Game Challenge 2019/20

Welcome to the College Football Bowl Game Challenge. Make your picks against the spread for all the Bowl Games and who you think will win the National Championship. Whoever successfully picks the most correct will win.

The selections are closed as the bowl games have begun.

Entry Summary

# Entry Name Score Tie Breaker Prize
25 Bassik Stasik 26 --
× There were some errors. Please check below.
× There were some errors. Please check below.

    December 20, 2019

  1. Makers Wanted Bahamas Bowl
    Correct Answer: Buffalo (-6.5)
    Buffalo (-6.5)
    Charlotte (+6.5)
  2. Tropical Smoothie Café Frisco Bowl
    Correct Answer: Kent State (+6.5)
    Utah State (-6.5)
    Kent State (+6.5)
  3. December 21, 2019

  4. New Mexico Bowl
    Correct Answer: San Diego State (-3.5)
    Central Michigan (+3.5)
    San Diego State (-3.5)
  5. FBC Mortgage Cure Bowl
    Correct Answer: Liberty (+5)
    Liberty (+5)
    Georgia Southern (-5)
  6. Cheribundi Boca Raton Bowl
    Correct Answer: Florida Atlantic (+3.5)
    SMU (-3.5)
    Florida Atlantic (+3.5)
  7. Camellia Bowl
    Correct Answer: Arkansas State (-2.5)
    Florida International (+2.5)
    Arkansas State (-2.5)
  8. Mitsubishi Motors Las Vegas Bowl
    Correct Answer: Washington (-3.5)
    #18 Boise State (+3.5)
    Washington (-3.5)
  9. R+L Carriers New Orleans Bowl
    Correct Answer: UAB (+16.5)
    #20 Appalachian State (-16.5)
    UAB (+16.5)
  10. December 23, 2019

  11. Bad Boy Mowers Gasparilla Bowl
    Correct Answer: UCF (-17.5)
    UCF (-17.5)
    Marshall (+17.5)
  12. December 24, 2019

  13. SoFi Hawai'i Bowl
    Correct Answer: Hawaii (+2)
    BYU (-2)
    Hawaii (+2)
  14. December 26, 2019

  15. Walk-On's Independence Bowl
    Correct Answer: Louisiana Tech (+6)
    Louisiana Tech (+6)
    Miami (-6)
  16. Quick Lane Bowl
    Correct Answer: Eastern Michigan (+11)
    Pittsburgh (-11)
    Eastern Michigan (+11)
  17. December 27, 2019

  18. Military Bowl Presented by Northrop Grumman
    Correct Answer: North Carolina (-4.5)
    North Carolina (-4.5)
    Temple (+4.5)
  19. New Era Pinstripe Bowl
    Correct Answer: Michigan State (-4.5)
    Michigan State (-4.5)
    Wake Forest (+4.5)
  20. Academy Sports + Outdoors Texas Bowl
    Correct Answer: #25 Oklahoma State (+7)
    #25 Oklahoma State (+7)
    Texas A&M (-7)
  21. San Diego County Credit Union Holiday Bowl
    Correct Answer: #19 Iowa (-2)
    #22 USC (+2)
    #19 Iowa (-2)
  22. Cheez-It Bowl
    Correct Answer: #24 Air Force (-2.5)
    #24 Air Force (-2.5)
    Washington State (+2.5)
  23. December 28, 2019

  24. Camping World Bowl
    Correct Answer: #14 Notre Dame (-3.5)
    #14 Notre Dame (-3.5)
    Iowa State (+3.5)
  25. Goodyear Cotton Bowl Classic
    Correct Answer: #13 Penn State (-7)
    #15 Memphis (+7)
    #13 Penn State (-7)
  26. College Football Playoff Semifinal at the PlayStation Fiesta Bowl
    Correct Answer: #3 Clemson (-2)
    #2 Ohio State (+2)
    #3 Clemson (-2)
  27. College Football Playoff Semifinal at the Chick-fil-A Peach Bowl
    Correct Answer: #1 LSU (-13)
    #4 Oklahoma (+13)
    #1 LSU (-13)
  28. December 30, 2019

  29. SERVPRO First Responder Bowl
    Correct Answer: Western Michigan (+3.5)
    Western Kentucky (-3.5)
    Western Michigan (+3.5)
  30. Franklin American Mortgage Music City Bowl
    Correct Answer: Louisville (+3.5)
    Mississippi State (-3.5)
    Louisville (+3.5)
  31. Redbox Bowl
    Correct Answer: California (-6.5)
    California (-6.5)
    Illinois (+6.5)
  32. Capital One Orange Bowl
    Correct Answer: Virginia (+14.5)
    #6 Florida (-14.5)
    Virginia (+14.5)
  33. December 31, 2019

  34. Belk Bowl
    Correct Answer: Kentucky (+3)
    Virginia Tech (-3)
    Kentucky (+3)
  35. Tony the Tiger Sun Bowl
    Correct Answer: Arizona State (-3.5)
    Florida State (+3.5)
    Arizona State (-3.5)
  36. AutoZone Liberty Bowl
    Correct Answer: #21 Navy (-2.5)
    #21 Navy (-2.5)
    Kansas State (+2.5)
  37. NOVA Home Loans Arizona Bowl
    Correct Answer: Wyoming (-7)
    Wyoming (-7)
    Georgia State (+7)
  38. Valero Alamo Bowl
    Correct Answer: Texas (+7)
    #12 Utah (-7)
    Texas (+7)
  39. January 1, 2020

  40. Vrbo Citrus Bowl
    Correct Answer: #9 Alabama (-7)
    #17 Michigan (+7)
    #9 Alabama (-7)
  41. Outback Bowl
    Correct Answer: #16 Minnesota (+7.5)
    #16 Minnesota (+7.5)
    #9 Auburn (-7.5)
  42. Rose Bowl Game presented by Northwestern Mutual
    Correct Answer: #7 Oregon (+2.5)
    #7 Oregon (+2.5)
    #11 Wisconsin (-2.5)
  43. Allstate Sugar Bowl
    Correct Answer: #5 Georgia (-7.5)
    #5 Georgia (-7.5)
    #8 Baylor (+7.5)
  44. January 2, 2020

  45. TicketSmarter Birmingham Bowl
    Correct Answer: #23 Cincinnati (-7)
    Boston College (+7)
    #23 Cincinnati (-7)
  46. TaxSlayer Gator Bowl
    Correct Answer: Indiana (+1.5)
    Indiana (+1.5)
    Tennessee (-1.5)
  47. January 3, 2020

  48. Famous Idaho Potato Bowl
    Correct Answer: Ohio (-7.5)
    Ohio (-7.5)
    Nevada (+7.5)
  49. January 4, 2020

  50. Lockheed Martin Armed Forces Bowl
    Correct Answer: Tulane (-7)
    Southern Mississippi (+7)
    Tulane (-7)
  51. January 6, 2020

  52. LendingTree Bowl
    Correct Answer: Miami (Ohio) (+14)
    Louisiana-Lafayette (-14)
    Miami (Ohio) (+14)
  53. College Football Playoff National Championship

  54. Who Wins?
    Correct Answer: #1 LSU
    #1 LSU
    #2 Ohio State
    #3 Clemson
    #4 Oklahoma
  55. Tiebreaker

  56. Total Combined Score of Both Teams in the National Championship?
    Correct Answer: 67
2018 © FantasyAlarm . ALL Rights Reserved.